Tisdagar varje vecka när vi har stämt av tillgång, väder och vind.
Hur beställer man?
Antingen smidigt via vår hemsida eller telefon.
När ska man beställa?
Tisdag-onsdag för att vara säker på att få det man önskar till helgen då tillgången varierar från vecka till vecka och så länge det finns tillgängligt i vår webbshop.
DROP IN?
I mån av tillgång erbjuder vi drop in och annonserar detta på våra social medier under fredag förmiddag när vi sorterat och säkerställt att det är möjligt.
Varför är det ofta fullbokat närmare helgen?
Dels för att det finns en begränsing på hur mycket vi klarar av att hantera samt att vi lämnar en prognos till kokeriet under onsdagar med hur mycket vi behöver få kokat till helgen och hinner inte få hem mer till helgen.
Vart kommer era skaldjur ifrån?
Vi köper upp våra skaldjur på fiskeauktionen i Göteborg.
Kokar ni Era havskräftor själva?
Nej vi använder oss av ett kokeri i Bua, Varberg.
Hur transporterar ni Era skaldjur?
Våra skaldjur transporteras till oss med kyltransport med Tempcon/Abbekås åkeri och levereras till oss fredagar samma dag som de levereras till våra kunder.
Öppettider för avhämtning?
Vi annonserar våra öppetider varje vecka på hemsidan och sociala medier.
Våra öppetider varier efter säsong.
Lågsäsong - Fredagar 12-15
Jag skulle vilja hämta tidigare?
Då vi tar emot leveranser och ska gå igenom och sortera alla skaldjur innan vi släpper iväg dom till kund så hinner vi inte öppna tidigare än 12.00.
Om jag inte är nöjd?
Då hör ni av Er till oss direkt, vi vill ha nöjda kunder och leverera skaldjur som håller den kvalitén vi själva kräver -och vi är kräsna men det händer att några havskräftor av olika anledningar är "mjöliga" och detta är väldigt svårt att se alla gånger om skalet är hårt och fint.
Tillstånd?
Givetvis har vi alla tillstånd som krävs (moms & f-skatt) och är godkända och kontrollerade av miljöförvaltningen i Helsingborg.